به گزارش خبرنگار مهر، شریفه حق شناس پیش از ظهر دوشنبه در نشستی که به مناسبت هفته پیوند اولیاء و مربیان برگزار شد، اظهار داشت: خانواده ها با تربیت فرزندان خوب و صالح در ساختن کشوری توسعه یافته و پیشرفته نقش مهمی را می توانند ایفا کنند.
وی افزود: اگر ارتباط خوبی میان والدین و مدرسه وجود داشته باشد، آمار بالای آسیب های اجتماعی کاهش می یابد و جلسات اولیاء و مربیان یکی از این پل های ارتباطی است.
حق شناس گفت: از آنجا که معلم یکی از نزدیک ترین افراد به دانش آموز است می تواند به عنوان یک الگو درس های اخلاقی بسیاری را به وی انتقال دهد.
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: آموزش مهارت های زندگی باید به عنوان یک برنامه سرلوحه جلسات انجمن اولیاء و مربیان باشد، ضمن اینکه باید از حضور بارنشستگان آموزش و پرورش در این جلسات استفاده شود.
وی یادآور شد: امروزه در کشورهای توسعه یافته بیشتر افراد از مشاورین خانواده استفاده می کنند تا بتوانند با تخلیه روانی حضور موثرتری در جامعه داشته باشند اما متاسفانه آمار بالای افسردگی در جامعه ما نشان از بی اعتمادی به مشاورین است.
حق شناس همچنین اظهار داشت: از آنجا که بهترین مکان برای تربیت و آموزش دانش آموزان مدرسه است، باید از این فضا به بهترین شکل استفاده شود.
وی در ادامه به نقش مهم خانواده در توسعه اقتصادی جامعه اشاره کرد و گفت: صاحب نظران کار آفرینی اعتقاد دارند که خانواده ها می توانند در ایجاد و توسعه فرهنگ کارآفرینی نقش مهمی ایفا کنند، بنابراین می بایست از کودکی مفاهیم مرتبط با کار به فرزندان آموزش داده شود.
نظر شما